Radionica pripremanja pizze s pravim pizzaiolom

Učenje talijanskog u Azzurro centru je uvijek uključivalo i uključuje više elemenata ili “sastojaka” 🙂 – izvrsne profesorice, odličan program, putovanja u Italiju, tematske večeri i kulinarske radionice. Upravo je jedna od njih održana nedavno u Kuhaoni gdje smo imali prilike naučili raditi pravu talijansku pizzu. Ruke do laktova u brašnu, osmijeh na licu i uspjeli smo napraviti savršene pizze. Tajne i trikove nam je otkrio Roberto Peccolo, talijanski pizzaiolo doc koji je bio više nego izvrstan. Odlično smo se zabavili, svašta naučili, prakticirali naš talijanski i proveli divnu večer <3

Fotografija: Sanja Bistricic

Podijeli članak

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.