Grupni tečajevi talijanskog jezika

  Tečaj talijanskog jezika

  Tečaj talijanskog jezika koji se odvija u semestralnim cikusima smatra se zlatnim standardom u učenju talijanskog i temelj je kvalitetnog usvajanja znanja i vještina talijanskog jezika. Svojom dinamikom i terminima optimalan je za učenje talijanskog uz rad ili školovanje.

  već od
  308,00 €
  (2.320,63 kn)
  Saznaj više

  AKCIJA - HIT Termini!

  Svakog semestra Azzurro – centar talijanskog jezika donosi vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva talijanskog po promotivnim cijenama u akciji “HIT TERMINI”. Broj termina u sklopu akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati i rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

  već od
  268,00 €
  (2.019,25 kn)
  Saznaj više

  Intenzivni tečaj talijanskog

  Intenzivni tečaj talijanskog jezika idealan je za polaznike koji u kratkom vremenskom periodu od tri tjedna žele naučiti talijanski jezik, ubrzati učenje talijanskog, osvježiti svoje znanje zaboravljenog talijanskog jezika, pripremiti se za nadolazeće poslove ili putovanja u kojima im je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti kvalitetno i zabavno vrijeme učeći talijanski jezik.

  već od
  245,00 €
  (1.845,95kn)
  Saznaj više

  Online tečaj talijanskog

  Online tečaj talijanskog u grupi namijenjen je onima koji kvalitetno žele ovladati talijanskim jezikom, koristeći najefikasnije metode, učeći uživo u malim grupama, kroz konstantnu interakciju i to sve iz komfora njihovog doma.

  već od
  238,00€
  (1.793,21kn)
  Saznaj više

  Konverzacijski tečaj talijanskog

  Konverzacijski talijanski tečaj posljednji je dio procesa usvajanja jezičnih vještina u talijanskom jeziku. Namijenjen je polaznicima koji već kvalitetno barataju većinom temeljnih gramatičkih struktura i služi kao poligon za usavršavanje konverzacijskih sposobnosti na najvišem nivou.

  već od
  210,00 €
  (1.582,25 kn)
  Saznaj više

Individualni tečaj talijanskog jezika

  Individualni tečaj talijanskog

  Individualni tečaj talijanskog idealan je izbor ako u kratkom vremenu trebate kvalitetno naučiti koristiti talijanski jezik. Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i analiza potreba i interesa, te se pomoću njih kreira jedinstveni program maksimalno prilagođen Vašim potrebama.

  već od
  580,00€
  (4.370,00kn)
  Saznaj više

Što naši klijenti misle o nama

Azzurro je fenomenalno mjesto za učenje talijanskog i uživanje u talijanskoj kulturi.

Ivana B.

Započeo sam svoju avanturu učena talijanskog prije dvije godine i ne namjeravam stati. Profesorice su izvrsne, a uz nastavu talijanskog centar organizira mnoštvo aktivnosti, druženja, radionica i putovanja.

Marko S.

Velike pohvale profesoricama te cijelom Azzurro timu. Učenje talijasnkog u Azzurru je lagano i zabavno, što čini rezultate na kraju izvrsnima.

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.