• Kada su upisi

  Osigurajte svoje mjesto na vrijeme u jednom od nadolazećih nastavnih ciklusa.

  Saznajte više
 • Upisi u semestralne tečajeve talijanskog

  Saznajte sve informacije o upisima u semestralne tečajeve i na vrijeme osigurajte svoje mjesto.

  Saznajte više
 • Rezervacije mjesta

  Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u jednoj od grupa talijanskog koje uskoro kreću sa nastavom, jer je broj mjesta ograničen…

  Saznajte više
 • Popusti i plaćanje

  Pogledajte koje sve popuste možete iskoristiti i mogućnosti plaćanja tečaja talijanskog jezika.

  Saznajte više
 • Besplatno testiranje

  Testiranje je važno jer je u učenju talijanskog ključno da grupa s kojom učite nije ni previše slaba, ali i ne previše napredna za vas. Ako učite talijanski u grupi najviše ćete napredovati ako svi polaznici unutar grupe imaju znanje slično vama…

  Saznajte više
 • Diplome i certifikati

  Azzurro centar talijanskog jezika kreirao je i vodi svoje tečajeve talijanskog jezika u skladu sa CEFR standardima (The Common European Framework of Reference for Languages) Vijeća Europe te svim svojim polaznicima omogućuje da koriste EAQUALS-ALTE Europsku jezičnu…

  Saznajte više
 • Učenje talijanskog jezika

  Talijanski jezik (l'italiano ili la lingua italiana) romanski je jezik, uže italo-dalmatske skupine. Govori ga oko 62 milijuna ljudi, od kojih većina živi u Italiji. Talijanski je peti po redu jezik na svijetu koji se uči u školama (poslije engleskog, francuskog, španjolskog i njemačkog).

  Saznajte više
 • Stupnjevi u talijanskom jeziku

  Koliko stupnjeva ima program učenja talijanskog jezika? Kakve sve vrste tečajeva talijanskog je moguće upisati u Azzurrp – centru talijanskog jezika?

  Saznajte više

Što naši klijenti misle o nama

Azzurro je fenomenalno mjesto za učenje talijanskog i uživanje u talijanskoj kulturi.

Ivana B.

Započeo sam svoju avanturu učena talijanskog prije dvije godine i ne namjeravam stati. Profesorice su izvrsne, a uz nastavu talijanskog centar organizira mnoštvo aktivnosti, druženja, radionica i putovanja.

Marko S.

Velike pohvale profesoricama te cijelom Azzurro timu. Učenje talijasnkog u Azzurru je lagano i zabavno, što čini rezultate na kraju izvrsnima.

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.