Naslovna > O Azzurro centru

O Azzurro centru

Azzurro – centar talijanskog jezika, specijalizirani je centar za poduku talijanskog kao stranog jezikaTo je jedinstveno mjesto za učenje talijanskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Azzurro svojim polaznicima omogućuje da osim jezika upoznaju kulturu i običaje Italije i njezinih pokrajina.

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, magistrirani talijanisti koji su svoje poznavanje talijanskog dodatno usavršili na nekom od talijanskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Azzurro centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Azzurro centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe.

Azzurro centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje talijanskog jezika zabavnim.

Uz nastavu, kao temelj učenja talijanskog jezika, Azzurro centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da talijansku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogućiti da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o talijanskoj jeziku,povijesti, kulturi,  večerima talijanskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Italijom.

Kontaktirajte nas

AZZURRO
CENTAR TALIJANSKOG JEZIKA
pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt