O Azzurro centru

Azzurro – centar talijanskog jezika, prvi je specijalizirani centar za poduku talijanskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno je mjesto za učenje talijanskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, Azzurro svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i talijansku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete vrhunski tim profesora, diplomiranih rusista koji su svoje poznavanje talijanskoga dodatno usavršili na nekom od talijanskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Azzurro centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Azzurro centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja te rade na implementaciji najnovijih spoznaja o podučavanju talijanskog jezika.

Azzurro centar, kao dio standarda kvalitete u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje talijanskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja talijanskog, Azzurro centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da talijansku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o talijanskoj povijesti i jeziku, večerima talijanskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Italijom.

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.